Vakwerk

De basis voor Kleverwal Schilderwerken wordt gevormd door de mensen. Vakbekwame schilders en glaszetters die weten wat er van hun verwacht wordt. Die de wensen van de klant kennen. Vakmensen die ondersteund worden door een degelijke organisatie.

Wij beschikken over veel en hoogwaardig hulpmateriaal, zoals kamersteigers, opbouwsteigers diverse spuit installaties. Ook zijn wij in het bezit van diverse hoogwerkers waardoor werken op hoogte geen probleem voor ons zal zijn.

Klein werk

Met klein werk bedoelen wij; het schilderen van een deur, raam of plafond. Denkt U bijvoorbeeld aan een nieuw geplaatste deur, een kozijn met een lelijke beschadiging of iets dergelijks. Ook voor verzekeringswerkzaamheden zijn wij inzetbaar. Wanneer U klein werk wilt laten uitvoeren door ons, kunt U dit telefonisch of per e-mail doorgeven.

Wandafwerking

Op het gebied van wandafwerkingen mogen we ons met recht specialisten noemen, wij hebben zeer veel verschillende wandafwerkingen in ons assortiment zitten, en er is veel kennis en creatief inzicht aanwezig. Een kleine opsomming van de diverse wandafwerkingen zijn: Traditioneel behangwerk en diverse glasweefselwandbekleding, .

Oude technieken

Ook hebben wij diverse medewerkers die de oude technieken zoals vergulden, verzilveren, marmeren en het maken van houtimitaties beheersen.

Houtrotherstel

Op het gebied van houtrotherstel hebben wij een aantal werknemers die hier in bekwaam zijn. Is het een te grote ingreep voor ons? dan hebben wij betrouwbare contacten die het vakkundig kunnen oplossen.

Glas

In al haar diversiteiten speelt glas een belangrijke rol in de uitstraling van welk gebouw dan ook. Het is de tweede specialiteit van Kleverwal. Glaszetten met al haar mogelijkheden. Kleine beglazingswerkzaamheden kunnen wij zelf uit voeren. Wanneer dit voor ons te groot wordt hebben wij betrouwbare contacten die dit werk voor ons kunnen uitvoeren.

Afschermen

Uw pand afgeschermd? Kleverwal Schilderwerken heeft veel ervaring met het afschermen van panden, en garandeert de kwaliteit. Met opdrachtgevers als Rijksgebouwendienst, Gemeente Apeldoorn, en diverse particulieren staat het vast dat er een hoogstaande kwaliteit wordt geleverd ” achter de schermen ” op de steiger. Met behulp van indirect gestookte heaters is vochtigheid en temperatuur te beïnvloeden en zo kan de perfecte omgeving gecreëerd worden om schilderwerk te maken.

 

Wilt u meer weten? Wij maken graag een afspraak om u te laten zien wat Kleverwal voor u kan betekenen.